Vyberte si jedinečnú kúpeľňu pre váš domov

Vyberte si jedinečnú kúpeľňu pre váš domov

Staviate alebo rekonštruujete? Neviete si rady s výberom kúpeľne? Sieť kúpeľňových štúdii PTÁČEK ponúka nespočetné množstvo kombinácii farieb a materiálov, ktoré predstavuje vo svojom novom vydaní katalógu kúpeľní.

 Vyberte si jedinečnú kúpeľňu pre váš domov

Katalóg si tento rok zachoval tradičnú štruktúru – v prvej časti nájdete vzorové riešenia kúpeľní v najrôznejších dizajnových i cenových riešeniach, a to v podobe, ako ich môžete fyzicky vidieť  na kúpeľňových štúdiách PTÁČEK. Druhá časť je štandardne venovaná výberu zo širokej ponuky vybavenia kúpeľní. Výber je členený podľa skupín sortimentu a ďalej jednotlivých značiek – výrobcov. Čo zostalo zachované, je poslanie katalógu: je to pomôcka a inšpirácia pre všetkých, ktorí uvažujú o novej kúpeľni.

Vyberte si jedinečnú kúpeľňu pre váš domovVyberte si jedinečnú kúpeľňu pre váš domov

Môžete listovať medzi jednotlivými kolekciami, ktoré sú zostavené z produktov najrôznejších výrobcov. Tieto kolekcie Vám tak uľahčia orientáciu v ponuke kúpeľní PTÁČEK. Kolekcie sú rozdelené do cenových kategórii pod názvami: ECONOMY, BASIC, STANDARD, TOP a DESIGN.

Vyberte si jedinečnú kúpeľňu pre váš domovVyberte si jedinečnú kúpeľňu pre váš domov

V prípade, že ste sa už rozhodli pre túto značku a máte predstavu o svojej novej kúpeľni, stačí navštíviť najbližšie kúpeľňové štúdio vo Vašom okolí. Sieť týchto štúdii má v súčasnej dobe celkom 47 pobočiek v Českej republike a 8 štúdii na Slovensku. Na každom z nich sú Vám k dispozícii špecialisti, ktorí Vám detailne predstavia nie len sortiment najrôznejších značiek, ale tiež širokú ponuku odborných služieb.

Každé štúdio poskytuje prostredníctvom programu VISOFT dokonalú vizualizáciu daného priestoru vrátane konkrétnych obkladov a dlažieb, umývadiel, vaní, sprchových kútov a pod. Zhotovenie tohto 3D návrhu je v prípade realizácie na kúpeľňovom štúdiu PTÁČEK zadarmo. Zákazníkom je mimo iné tiež ponúknutá spolupráca s preverenými architektmi a montážnymi firmami. Obavy zo zlého výberu realizačných firiem tak celkom opadajú. Na vybraný sortiment sú poskytnuté v spojení s výrobcami predĺžené záruky, ktoré sú pri realizácii odbornou montážnou firmou až na 30 rokov.

Pre tých, ktorí chcú mať doma niečo unikátne, kúpeľne PTÁČEK vďaka exkluzívnej spolupráci so zahraničnými výrobcami ponúkajú rad produktov, ktoré sú k dostaniu v rámci Českej a Slovenskej republiky len na ich štúdiách. Patria medzi ne renomované firmy ako napríklad americká popredná spoločnosť Kohler, talianska Cristina alebo rakúske vane G.K.I.

Pokiaľ teda skutočne uvažujete nad novou kúpeľňou, dohodnite si schôdzku na jednom z kúpeľňových štúdii PTÁČEK, kde Vám bude k dispozícii odborný personál. V týchto dňoch na viac prebieha akčná ponuka na všetok sortiment, ušetríte tak 25% z bežných cien. Viac informácii na www.kupelne-ptacek.sk.

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon