Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!

Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!

V drsnej, no zato krásnej prírode severného Cornwallu sa nachádza čarovné miestečko, ako stvorené na romantickú dovolenku. 

Dva krásne rustikálne cigánske vozy, malý domček, dokonalý výhľad na prekrásne zelené pasienky a lesy. To všetko na jednom mieste ponúka Nomad, utešené dovolenkové bývanie pre náročných.

Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!

Desaťkrát väčšie ako klasické vozy kočovníkov z 19. storočia, ktoré poznáme z rôznych rozprávok či príbehov, sa premenili na luxusné nehnuteľnosti. Jeden voz ponúka romanticky zariadenú spálňu s kráľovsky veľkou posteľou, druhý luxusnú kúpeľňu s výhľadom na črtajúce sa vrcholky neďalekých pohorí. V malom domčeku sa nachádza rustikálne zariadená kuchyňa s modernými spotrebičmi, ktorá poskytuje všetko, čo na dovolenke potrebujete. 

Vo vonkajších priestoroch je pripravené príjemné posedenie s ohniskom ako stvorené na večerné rozhovory pri pohári kvalitného vína. Nechýba pripravené romantické jacuzzi, v ktorom môžete relaxovať so svojou láskou a pozorovať nočnú oblohu plnú hviezd. Dokonalý oddych od všedných dní v rozprávkovom prostredí čarovného Cornwallu môžete obohatiť prechádzkami po plážach. V takomto prostredí sa vaše problémy rozplynú ako mávnutím čarovného prútika! Len si to predstavte a my vám to ukážeme.

 Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!Wau! Čarovnejšie miesto ste ešte nevideli!

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Foto: Copyright uniquehomestays.com

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon