Ide búrka, zavreli sme v spálni okno?

Ide búrka, zavreli sme v spálni okno?

Vďaka inteligentnej domácnosti získate na takéto otázky jednoznačnú odpoveď.  

Už sa vám niekedy stalo, že by ste si neboli istí, či ste zavreli všetky okná v dome? Inteligentná domácnosť vám môže poskytnúť jednoznačnú odpoveď. Jednoducho, pohodlne, na obrazovke smartfónu.

Stačí, keď si na okná pripevníte špeciálne senzory. Snímajú každé otvorenie a aj zavretie a informáciu posielajú základňovej stanici.

Ide búrka, zavreli sme v spálni okno?

Podobný senzor môžete umiestniť aj na dvere a vedieť, či sú otvorené.

Pohybový senzor vás zase môže upozorniť na neželaných návštevníkov počas vašej neprítomnosti. Keď zaznamená pohyb, spustí poplach a upozorní vás na to správou v mobile.

Váš byt či dom tak bude v bezpečí a budete vždy presne vedieť, čo sa doma deje. A či ste na niečo dôležité nezabudli.

Ide búrka, zavreli sme v spálni okno?

Kontakt s domácim miláčikom

Špeciálna kamera ako súčasť inteligentnej domácnosti zase môže sprostredkovať kontakt s domácim miláčikom počas vašej neprítomnosti. Nielen, že uvidíte, čo práve vyvádza, ale vďaka zabudovanému mikrofónu viete so zvieratkom aj komunikovať.

Ide búrka, zavreli sme v spálni okno?

Inteligentná domácnosť toho ale vie oveľa viac. Na nehody v kuchyni vás vie upozorniť dymový senzor, ktorý je schopný detekovať nielen dym, ale aj CO2. Múdra zásuvka vám zase spočíta spotrebu energie pripojeného zariadenia a umožní vám aj na diaľku – cez mobil – vypnúť alebo zapnúť spotrebiče

Pokiaľ je to málo, môžete využiť aj inteligentné osvetlenie. Prispôsobí sa vašim potrebám, navodí tú správnu atmosféru a stane sa ideálnym spoločníkom pre romantický večer aj pohodové sledovanie televízie.

Zapojenie zvládne každý

Zapojenie celého systému tiež nie je problém. Stačí postupovať podľa prehľadných krokov na obrazovke mobilu. Zvládne to úplne každý. A pokiaľ by sa vám do toho predsa len nechcelo, všetko pre vás môže pripraviť odborný technik.

Ide búrka, zavreli sme v spálni okno?

Vyskúšajte inteligentnú domácnosť Magenta SmartHome od Telekomu.

Viac informácií nájdete na stránke služby, stačí kliknúť na www.telekom.sk/smarthome.

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon