Nevyhadzujte zbytočne peniaze, urobte si vlastný bazén z paliet!

Nevyhadzujte zbytočne peniaze, urobte si vlastný bazén z paliet!

Ortuť teplomera je pekne vysoko a s obavami pred horúčavami napäto sledujeme predpovede počasia.  

Väčšina z nás vo voľnom čase práve v horúčavách vyhľadáva vodné plochy alebo bazény. Bazén si doma nemôže dovoliť každý. Prinášame vám inšpiráciu, ako si svoj bazén môžete vyurobiť z drevených paliet. Je to cenovo dostupné a nenáročné.

Z paliet sa robí mnoho vecí. Dá sa povedať, že palety zažívajú boom a domácnosť, kde by sa nenašiel aspoň stolík z palety alebo podstavec, vari neexistuje. Palety sú výborným materiálom, ktorý nepotrebuje nejakú prílišnú úpravu, a dá sa nimi nahradiť skutočne rôzny nábytok.

Bazén podľa vášho gusta si vytvoríte veľmi jednoducho. Stačí aspoň trochu zručnosti a s pomocou paliet, skrutiek, oceľových lán alebo sťahovacích popruhov, spolu s nepriepustnou látkou, si vytvoríte domáci bazén raz-dva.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, YouTube

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon