Centrum Pezinka sa mení na prominentnú štvrť bývania

Centrum Pezinka sa mení na prominentnú štvrť bývania

Aktívnejší developerský ruch v centre Pezinka prináša mnoho prekvapení. Rezidencia LIPÁR, verejnosti známa od jesene minulého roka, sa postupne mení na realitu. Prominentná časť Pezinka, vzdialená len 3 minúty od centra a Pezinského zámku ponúka nadštandardné bývanie s limitovaným počtom bytov a 3 nebytové priestory. Výstavba hrubej stavby LIPÁR je v rukách skúseného staviteľa MK STAVGROUP s. r. o.

Developeri bojujú o priazeň obyvateľov mnohými zbraňami. Svoje developerské aktivity posúvajú za hranice rušných veľkomiest, do blízko vzdialených a historicky hodnotných komornejších lokalít.

 

Príkladom je i Rezidencia LIPÁR, ktorá vyrastá v jednej z najvyhľadávanejších častí Pezinka, vzdialená len 3 minúty pešou chôdzou od historického a architektonického klenotu - Pezinského zámku.

Pezinok víta možnosť bývania, z ktorého budú môcť obyvatelia profitovať

Moderná architektúra dvojpodlažného domu LIPÁR ponúka limitovaný počet 2-izbových a 3-izbových bytov, vrátane 5-izbového priestranného penthouse na najvyššom poschodí s výhľadom na historické centrum Pezinka, navyše s vlastnou terasou so zeleňou. Byty v rezidencii LIPÁR s južnou orientáciou ponúkajú výhľad na typické meštianske domy, malé uličky i historicky cenné kostoly, ako aj renesančnú Starú tržnicu. V ponuke sú i nebytové priestory, nachádzajúce sa na prízemí.

LIPARVnutro

Projekt je vypredaný už na 50 %

„Ľudia si zaslúžia bývať v príjemnom a kultivovanom prírodnom prostredí, kde trávia svoj voľný čas s rodinou či známymi. Všetko tvoríme tak, aby zákazník získal maximálny komfort z mestského bývania v hodnotnom historickom centre Pezinka. V rámci štandardu budú byty vybavené tepelnou a zvukovou izoláciou, v každom byte bude predpríprava klímy a podlahové kúrenie. Do bytu sa dostanete suchou nohou. Dostatočný počet parkovacích státí v podzemnom podlaží domu ponúkne komfort za každého počasia. Ukončenie výstavby je plánované na 4.Q v roku 2021,“ uviedla Miroslava Hollá, projektová manažérka Rezidencie LIPÁR.

Dopravne je rezidencia LIPÁR prístupná z Kupeckého ulice, a od Bratislavy je vzdialená len 23 km. Predajcom projektu je maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

PR Článok

 

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon