Hästens Sleep Spa je prvý hotel lákajúci na spánok svetovej úrovne

Hästens Sleep Spa je prvý hotel lákajúci na spánok svetovej úrovne

Najnavštevovanejšie svetové hotely si získavajú hostí prepychom, výhľadom, privátnym wellness či kulinárskymi špecialitami. Nedávno otvorený hotel Hästens Sleep Spa na to ide úplne inak. Jeho majitelia vsadili na benefit, ktorý neponúka žiadne iné ubytovacie zariadenie. Tým je práve spánok svetovej úrovne.

Hästens Sleep Spa, Zdroj: thesleepspa.com

Hotel, kde sa dá najlepšie vyspať
Podľa majiteľov nového ubytovacieho zariadenia v portugalskom meste Coimbra sa žiadny iný hotel nemôže pochváliť takým dôrazom na zaistenie kvalitného a nerušeného spánku ako Hästens Sleep Spa. Práve toto ubytovacie zariadenie sa zameriava na tému zdravého spánku, ktorej je prispôsobené prevedenie celého hotela. Ten ponúka 15 útulných izieb, ktoré hostí očaria elegantnými dekoráciami a atraktívnym výhľadom na rieku Mondego. Top lákadlom je však pohodlie, vďaka ktorému si ubytovaní užijú ten najlepší spánok, aký kedy zažili.Hästens Sleep Spa, Zdroj: thesleepspa.com

Tajomstvom úspechu sú matrace
Za schopnosťou dopriať hosťom spánok svetovej úrovne nie je ani výhľad, ani vzhľad izieb, ani iné lákadlá, ktoré sú typické pre iné hotely. Tajomstvom úspechu sú matrace od švédskej firmy Hästens, ktorá je už zopár rokov popredným výrobcom postelí a zdravotných matracov. Vedenie firmy chcelo posunúť svoje podnikanie ďalej, čoho výsledkom bola práve myšlienka zriadiť hotel propagujúci možnosti, ako si zaistiť zdravý spánok. V rámci toho chce zároveň propagovať svoje produkty, ktoré nechýbajú vo výbave jednotlivých izieb.Hästens Sleep Spa, Zdroj: thesleepspa.com

Prvý hotel svojho druhu na svete
V súvislosti s tematikou zdravého spánku sa o pozornosť nebudú hlásiť iba samotné matrace. Hotel Hästens Sleep Spa ponúka aj špeciálnu službu, ktorá digitálnou a interaktívnou formou vzdeláva hostí o možnostiach zlepšenia spánku. V rámci jej využitia získajú cenné informácie o najvhodnejších polohách tela pri spaní či o materiáloch matracov a posteľnej bielizne, ktoré sú pre zaistenie kvalitného spánku najlepšie. Takúto pestrú ponuku služieb spojených s témou zdravého spánku hostia nenájdu v žiadnom inom ubytovacom zariadení.Hästens Sleep Spa, Zdroj: thesleepspa.com

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: thesleepspa.com

Róbert Bosák
Autor
Róbert Bosák

Róbert Bosák je redaktorom portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2019. V rámci redakčnej činnosti sa špecializuje na svetovú architektúru, udržateľné stavby a nové stavebné projekty z domova a z ČR.

Diskusia

Podobné články

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon