Drew Barrymore trávi toto leto demoláciou kuchyne, potrebuje viac svetla

Drew Barrymore trávi toto leto demoláciou kuchyne, potrebuje viac svetla

Obľúbená herečka sa v poslednom čase venuje interiérovému dizajnu plnému farieb a vzorov. Napriek tomu radikálne zbúrala svoju kuchyňu s ružovými skrinkami a bielo – zelenými kachličkami.

Zdroj: Barrymore Brands

Diváci si navždy zapamätajú jej roztomilé postavy z komediálnych filmov, ako Nepobozkaná či Charlieho anjeli, no americká herečka Drew Barrymore (47) rada skúša stále niečo nového. Keď sa v roku 2019 hollywoodska hviezda stala moderátorkou vlastnej talkshow The Drew Barrymore Show, uviedla na trh svoju prvú kolekciu nábytku a doplnkov Flower Home pre sieť obchodných domov Walmart. Jej dekoratívna estetika bola veľmi jasná, bohémska, plná kvetov, vzorov a všetkých farieb dúhy.

Zdroj: Walmart

Zdroj: Walmart

Vlani rozšírila svoje interiérové portfólio uvedením krásneho kuchynského riadu Beautiful Kitchenware spolu s úžitkovými produktmi, ako je kombinovaná fritéza s hriankovačom a programovateľný kávovar v pastelových farbách. Ako povedala v rozhovore pre magazín Architectural Digest, inšpirovalo ju hlavne to, že nerada nechávala svoje kuchynské spotrebiče na pulte, lebo všetky boli len čierne, biele alebo chrómové. „Hľadal som teda nielen elegantnejší dizajn, ale chcel som ponúknuť aj väčší výber farieb,“ vysvetľuje Drew. Spojila sa s generálnym riaditeľom firmy Made by Gather Shae Hongom, aby vytvorili sériu, ktorá je dnes k dispozícii na Walmart.com a v ich obchodoch za dostupné ceny.

Zdroj: architecturaldigest.com, foto Graydon Herriott

Sama farby v kuchyni i v celom dome miluje, no hovorí, že ľudia by sa doma mali cítiť v prvom rade spokojne a ich veci by im mali prinášať radosť. „Ak ste skôr monochromatický človek, je to úplne v poriadku a máme farebné varianty, ktoré sa budú hodiť aj vám,“ dodáva Drew. Takže okrem odtieňov „šalviovo zelená“ a „čučoriedkový koláč“ zaradila do výberu aj ustricovo sivú, bielu polevu a čierny sezam.

Zdroj: Walmart

Zdroj: Drew Barrymore/Instagram

Toto leto sa Drew Barrymore pustila do veľkej rekonštrukcie kuchyne vo svojom dome v Los Angeles. Pomáhala s búracou fázou a ako vidno z videa na jej Instagrame, poriadne sa pri tom vybúrila. Jedným z dôvodov bolo, že chcela vpustiť do kuchyne viac svetla. "Ľudia, ktorí vlastnili tento dom predo mnou, zakryli okno sadrokartónom. Neviem prečo. Chystáme sa ho odkryť," vysvetlila. Nie je jasné, aký bude konečný výsledok, isté však je, že za obeť padli ružové skrinky a bielo – zelené kachličky. Dúfame, že ich nahradí aspoň levanduľovými!

Zdroj: Drew Barrymore/Instagram

Zdroj: architecturaldigest.com

Zdroj foto: architecturaldigest.com, foto Graydon Herriott, Walmart, Drew Barrymore/Instagram

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon