Urobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšou

Urobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšou

O tom, ako z priemerného bývania urobiť útulné a teplé hniezdočko, by sa dala napísať kniha. A keď si človek skrášľuje vlastný domov, má chuť tomu venovať aj dostatok času a financií. Ale keď chceme upraviť nehnuteľnosť kvôli tomu, aby sa nám lepšie a rýchlejšie predala, je to presne naopak.

Keďže teraz nám ani ročné obdobie nepomáha - dni sa skracujú a sychravé počasie prevažuje nad tým slnečným – musíme sa o to viac snažiť, aby nehnuteľnosť na fotkách dýchala teplom a zaujala na prvý pohľad.

Preto keď na jeseň predávate byt a pripravujete si jeho fotoprezentáciu do inzerátu, mali by ste myslieť na nasledovné veci:

  1. Foťte jednotlivé miestnosti za denného svetla, ideálne za slnečného počasia, aby izby na fotkách nepôsobili ako temná kobka.
  2. Dajte v obývacej izbe na okná záclony a závesy, na pohovku vankúše, pod konferenčný stolík malý koberec, aby izba pôsobila teplo a útulne.
  3. Dekorujte nehnuteľnosť teplými farbami, práve teraz je ideálny čas na oranžové tekvičky, zelené vetvičky, či šípkové ikebany. Nezabudnite pridať pár živých kvetov, tie dokážu zázraky.
  4. A keďže v tomto chladnom počasí nosíme objemnejšie veci – vetrovky, kabáty, čiapky, teplé topánky, pri ich voľnom uložení v predsieni bude pôsobiť táto miestnosť malá a chaotická. Preto všetky veci počas fotenia odložte a nechajte na vešiaku 1 kabát, dáždnik a pod nimi jedny topánky.

Na prvý pohľad jednoduché, ale keď sa už do toho má človek pustiť, vždy sa ukáže nejaká prekážka. Našťastie, podľa mojich skúseností home stager tieto prekážky nevidí. Jeho jedinou úlohou je upraviť vašu nehnuteľnosť tak, aby vyvolala ten najlepší dojem a rýchlejšie aj lepšie sa predala.

Martina Šnejdárková z pripravsvojbyt.sk, ktorej home stagingové služby pravidelne využívajú aj klienti našej realitnej kancelárie MAGNUM Real, k vám príde veľkým autom a s veľkými škatuľami, v ktorých nájdete všetko. Vankúše, záclony, koberce, kvetiny, sezónne dekorácie, dokonca aj fľašu vína a poháre, aby bol výsledok na fotke dokonalý.

Každú miestnosť upraví, naaranžuje a nakoniec odfotí.  Ak jej počasie nepraje, fotografie v počítači presvetlí, aby nehnuteľnosť vyzerala lákavo. A čo je pre vás ako predávajúceho najdôležitejšie, ako Martina veci privezie, tak ich aj odvezie a vám zostane lepšie a rýchlejšie predajná nehnuteľnosť. A možno aj oči pre plač, že z takého pekného domova odchádzate

Vyskúšajte to, budete nadšení rovnako ako boli mnohí naši klienti.

Urobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšou

Urobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšouUrobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšouUrobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšouUrobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšouUrobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšouUrobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšouUrobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšouUrobte svoju nehnuteľnosť pred predajom teraz na jeseň trochu teplejšou a útulnejšou

Zdroj:  pripravsvojbyt.sk, MAGNUM Real

Fotografie: pripravsvojbyt.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon