Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?

Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?

Na takomto mieste sa oddychuje naozaj úžasne. 

V obľúbenej relácii Na chalupe sa tentoraz spolu s moderátorkou Katkou Jesenskou vyberieme na romantickú chalúpku, ktorú pre oddych a relax využíva spevák Yxo Dohňanský z kapely Hex. Keďže dennodenne pracuje v hlučnom prostredí, božské ticho v chalúpke v lone prírody si nesmierne pochvaľuje. „Ja mám radšej chalupy, ktoré sú zasadené v prírode, ako tie dedinské domy. Naozaj je tu taký kľud. Žijeme veľmi hektickým životom, sme stále na cestách, na pódiách, v štúdiách zavretí a riešime hlučné veci. Tu je naopak celkom ticho je to obrovský relax,“ povedal v relácii. Okrem pôsobivého interiéru sa mu naskytá dychberúci výhľad na kotlinu obrastenú ihličnatými lesmi. Niet divu, že sa sem vždy veľmi rád vracia. 

Sledujte reláciu Na chalupe už v nedeľu o 16:50 na JOJke!

Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?

Zdroj: JOJ.sk

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon