Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!

Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!

Zo starého nové, z ošumelého jedinečné, z ruiny domu krásna nehnuteľnosť. Všetko vďaka dôvtipnej a vkusnej rekonštrukcii, ktorá myslí na charakter nehnuteľnosti a jej okolia. Inšpirujeme premenou belgického domu, z ktorej sa aj vám bude chcieť r e k o n š t r u o v a ť.

 

Vdýchnuť štýl  a vrátiť funkčnosť starej nehnuteľnosti nie je len o peniazoch. Ide aj o nápad a predstavu budúceho majiteľa a šikovnosť architektov, ktorí ju pomôžu zhmotniť do projektu, aby sa zo škaredého káčatka vykľula krásna labuť. V tomto prípade z dielne Dehullu Architecten. 

Chátrajúci kamenný farmársky príbytok je príkladom, že prekvapiť a ohúriť môžete vždy. Nepotrebujete ani zlato ani gýčové baroko. Stačí vnímavosť a cit pre jednoduchosť. Vidiecky dom, ktorý sa vyníma vo valónskej dedine Villers-En-Fagne, po renovácii ostáva verný koloritu susediacich nehnuteľností a kamenného kostola a napriek tomu neuveriteľne rozžiari pochmúrne okolie.

V jeho interiéri sa snúbia materiály typické pre jeho región a pre vidiek. Kameň, drevo, jednoduchá biela, teplo a svetlo, ktoré prechádza cez obrovské okná nielen v obývačke - najväčšej miestnosti domu. Dokonalý výhľad na okolie a zeleň si jeho obyvatelia môžu vychutnať z priestrannej terasy.

Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!

Renovácia zväčšila úžitkovú plochu budovy z 210m2 na 240m2. Na prízemí sa nachádza jedáleň, obývačka, terasa, šatník, toaleta, klubovňa. Na prvom poschodí nájdeme 3 spálne, šatník, kúpelňu, oddelené WC a chodbu.

Prerod starej budovy na tento dom je pri pohľade na pôvodný stav neuveriteľný. O to viac je na mieste obdiv k vzhľadu niekdajšej nehnuteľnosti a jej súčasnému stavu.

Bravó.Takto vyzerá rekonštrukcia, ktorá v noci rozsvieti celú dedinu.

Pred rekonštrukciou:

Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!

Po rekonštrukcii:

Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!

Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!Ruinu prerobili na krásny dom, ktorý rozžiaril celú dedinu!

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, Dehullu Architecten

Projekt renovácie domu:  © Dehullu Architecten

Fotografie:  © Dennis De Smet

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon