V Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nich

V Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nich

Aztécke chrámy sa stavajú aj dnes. Na úpätí hory Tepozteco v Mexiku, kde je pre dedinčanov posvätný národný park El Tepozteco, postavili jeden zaujímavý v štýle modernej architektúry.

Kamenné steny za svojim tvrdým zovňajškom ukrývajú prekrásny rustikálny interiér. Prispôsobením modernej architektúre vďaka obrovským preskleným dverám do nehnuteľnosti preniká množstvo prirodzeného sveta. Príjemný harmonizujúci kontrast skla a kameňa je vskutku zaujímavým prvkom.

Dom s prvkami tradičnej aztéckej architektúry sa otvára smerom do krajiny a ponúka prekrásne výhľady. Keďže dom sa nachádza vo vlhkej oblasti s výdatnými zrážkami, architekti vytvorili dve štýlové dažďové nádrže, ktoré pripomínajú skôr okrasné jazierka.

Jednoduché, krásne a exotické! 

V Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nichV Mexiku vyrastajú Aztécke chrámy do novej modernej podoby aj dnes. Toto je jeden z nich

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: http://www.edaa.mx/, Yoshihiro Koitani

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon