Petržalka je na bývanie obľúbená

Petržalka je na bývanie obľúbená

V tohtoročnej záverečnej časti relácie Nové bývanie budeme hľadať byty v Petržalke. V minulosti sa jej hovorilo betónová džungľa, ale je to vyhľadávaná lokalita s dobrou dostupnosťou do centra Bratislavy. No aj tu sa ceny bytov zvyšujú.

S rastúcim počtom detí by mal priamo úmerne rásť aj počet izieb v byte, ale to niečo stojí, avšak čo by sme pre naše ratolesti neurobili. Naši hľadajúci sa práve z tohto dôvodu rozhodli pre zmenu bývania. Na ceste je druhé dieťatko, potrebujú si zväčšiť životný priestor. Petržalka je lokalita, v ktorej chcú žiť, no vedia, že ich rozpočet do 240-tisíc eur si vyžaduje kompromis. Byt by mal byť 3 - 4 izbový, s balkónom, teraskou a parkovacím miestom. Nemusí to byť novostavba, ale tiež nemajú chuť prerábať starý byt. No všetko závisí od ponuky, ktorú im tím z relácie Nové bývanie poskytne. Samozrejme, že by chceli dostatočnú občiansku vybavenosť – škôlky, školy, obchody, parkovacie miesta a parky, kam môžu chodiť s deťmi.

Zdroj: Nové bývanie

Začíname na Černyševského ulici. Je to síce 3-izbový byt s parkovacím miestom, spoločnou terasou, wellness centrom a fitnescentrom v dome. Ponuka je praktická, má bonusy, ale chýba vlastný balkón a lokalita je veľmi rušná bez zelene.

Zdroj: Nové bývanie

Novostavba na Úderníckej ulici má bonus, a to ponuku bytovej architektky Silvie Brna, ktorá im urobí grafický návrh holobytu, ktorý je v štandarde. Byty sa práve v týchto dňoch začínajú odovzdávať. Prislúcha k nemu vnútorné parkovacie státie a pre obyvateľov je vo vnútrobloku prístupné detské ihrisko, preliezačky, posilňovacie stroje, trávnatá plocha s lavičkami a plánujú tam aj materskú škôlku. Byt má viacero predností, ale za túto lokalitu je suma vyššia a chcelo by to teda viac benefitov.

Zdroj: Nové bývanie

Nízkopodlažné viladomy na Žltej ulici sú v krásnom prostredí blízko lesa, hrádze, ale na okraji, čo bude mať vplyv na dostupnosť do centra v čase špičky. Byt, ktorý ponúkame je zabývaný, dispozične dobre vyriešený, rozlohou malý, ale s peknou terasou, ktorá je prístupná z každej izby. Byt je malý, ale praktický v peknom prostredí, s parkovaním aj pivnicou, ale tomu zodpovedá aj cena.

Zdroj: Nové bývanie

Klasický, starý panelákový byt na Budatínskej ulici je vo vychytenej časti. Za domom sa nachádza detské ihrisko aj športoviská, blízko je jazero Draždiak a kompletná občianska vybavenosť. Dom bol pred siedmymi rokmi zateplený a kompletne zrekonštruovaný. Byt je veľký 4-izbový, prerobený so zamurovaným balkónom čím sa zväčšila kuchyňa. Pri kúpe však treba zvážiť, či im takto zrekonštruovaný byt vyhovuje. Aktuálne hľadať nehnuteľnosť v Bratislave je náročné, kompromisy aj ceny sú veľké. Treba si zvoliť nehnuteľnosť, ktorá vyhovuje všetkým požiadavkám a nevyžaduje už dodatočné navyšovanie ceny.

Premiérové časti Nového bývania v tomto roku končia, ale ak máte záujem o účasť v relácii, neváhajte nám napísať a možno aj vy sa stanete jej súčasťou. Všetko dobré prajeme!

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon