Pomôžte s nami tým, ktorí sa ocitli v núdzi

Pomôžte s nami tým, ktorí sa ocitli v núdzi

Náš portál už dlhé roky pomáha ľuďom na ceste k vlastnému bývaniu. Nikdy by nás ale nenapadlo, že raz budeme v tejto sfére pomáhať susedom, ktorí utekajú pred vojnovým konfliktom. Podporte spolu s nami aj vy Ukrajincov, ktorí sa ocitli v núdzi.

Ak máte možnosť niekoho ubytovať, neváhajte. Pripojte sa k iniciatíve Kto pomôže Ukrajine. Stačí kliknúť nižšie a vyplniť formulár pomoci.

VIEM ZABEZPEČIŤ UBYTOVANIE

Pomôcť môžete v rôznych oblastiach

Okrem ubytovania je potrebné zabezpečiť ľuďom tiež tranzit a materiálnu pomoc. Zapojiť sa môžete aj formou psychologickej podpory či inej starostlivosti - vzdelávanie, opatera detí, právna pomoc, tlmočenie…  V neposlednom rade môžete prispieť finančne.

VIEM POMÔCŤ INOU FORMOU

NEPREHLIADNITE ➤ Vyplnením formulára sa k ničomu nezaväzujete. Pred samotnou realizáciou pomoci vás budú kontaktovať z Kto pomôže Ukrajine a dohodnú s vami bližšie detaily. Zároveň vám pomôžu aj s následnou komunikáciou a tlmočením.

 

Platforma Kto pomôže Ukrajine

Cieľom platformy Kto pomôže Ukrajine je spájať ľudí, ktorí potrebujú pomoc a tých, ktorí ju vedia poskytnúť. Ide o spojenú iniciatívu mimovládnych organizácií. Platforma spolupracuje s organizáciami ako Človek v ohrozeni, Nadácia Integra, OZ SAVIO, Adra, SME SPOLU/Ukrajina-Slovensko SOS, Ukrajinsko – slovenská iniciatíva a ďalšie.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, Kto pomôže Ukrajine

Diskusia

Podobné články

Pekné jasle v malom meste: Príjemný priestor pre citlivé obdobie dieťaťa

Pekné jasle v malom meste: Príjemný priestor pre citlivé obdobie dieťaťa

Predškolské zariadenia navštevujú deti vo veľmi citlivom, vnímavom období. Dôležitým, a do veľkej miery samozrejmým, kritériom je ohľaduplný, láskavý prístup pedagóga, no do popredia sa popritom dostáva aj samotná stavba, v ktorej trávia nezanedbateľné množstvo času. Kvalitné projekty jaslí či škôlok u nás, žiaľ nie sú zďaleka štandardom. V dnešnom článku si však, ako jednu z príjemných „výnimiek potvrdzujúcich pravidlo“ a zároveň možný vzor pre ...
Zaznávaná lokalita ožíva: Vzniká obytný areál s dvomi bazénmi

Zaznávaná lokalita ožíva: Vzniká obytný areál s dvomi bazénmi

Podunajské Biskupice v Bratislave sa nepýšia práve bezchybnou povesťou, no nová výstavba ich rozhodne neobchádza. Obraz mestskej časti poupravujú viaceré developerské projekty, ktoré lákajú novým bývaním na pomerne slušnej úrovni. Do miestnej ponuky s nehnuteľnosťami pridávajú Sympatia Group a LeiLa, s.r.o. súbor Laurin dvor. Klientov môže okrem pestrej zostavy bytov, a to štartovacích i rodinných, osloviť komfort neštandardne vybaveného areálu s...
Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

V pražskej štvrti Karlín bol v minulom roku dobudovaný štýlový bytový dom Iconik od Karlín Group. Jeho návrh má potenciál obstáť aj v hodnotení o pár desiatok rokov. Autori z pražského ateliéru edit! totiž hľadali námety v miestnej vývojovej ére, ktorá sa výrazne podpísala na obraze lokality. Ako inšpirácia poslúžila dnes trendy a zároveň nadčasová industriálna estetika.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon