Prémiové dizajnové interiéry v cene ponúka projekt Zlaté schody

Prémiové dizajnové interiéry v cene ponúka projekt Zlaté schody

Rezidenčný projekt Zlaté schody stavia developer ProDevelopment s.r.o. v zelenej bratislavskej lokalite s vidieckou atmosférou. Okrem úzkeho kontaktu s prírodným prostredím zaujme príjemnou architektúrou a tiež neobvyklým, no v dnešnej dobe užitočným bonusom, ktorý ušetrí mnohé starosti a navyše zaručí aj estetický výsledok. Cena bytovej jednotky totiž pokrýva na mieru navrhnuté, prémiové vyhotovenie interiéru.

Zlaté_schodyZlaté schody; Zdroj: ProDevelopment s.r.o.

 

Lokalita prírodného rázu

Komorná stavba vzniká na juhovýchodnom okraji mestskej časti Devín, pri Devínskej ceste. Nie celkom bežnou prednosťou bývania v sídle bude charakter miesta, ktorý pomerne výrazne ovplyvňuje les. Z rôznych prírodných atrakcií ležiacich v pohodlnom dosahu stojí za zmienku neďaleké Karloveské rameno Dunaja či Národná prírodná rezervácia Devínska Kobyla s významnou paleontologickou lokalitou Sandberg.

V oblasti nájdeme len riedku zástavbu menších nízkopodlažných objektov, na susednom pozemku vidíme už vydarené rodinné domy. K dobrej dostupnosti do centra Bratislavy prispieva okrem jednoduchej, vcelku priamej trasy, tiež zastávka MHD umiestnená približne 100 m od staveniska.

 

Príjemná architektúra

Zlaté schody prichádzajú s nadštandardne dotiahnutým konceptom, keďže dobrú úroveň si udržia aj v interiéri. 

Vizualizácie zobrazujú elegantnú architektúru s luxusným ladením prezentovaným v súčasnej podobe. Autor Ing. arch. Martin Svoboda z AT ORIGIN vkladá do svažitého terénu vedľa seba dva zhodné trojpodlažné rodinné domy ukončené šikmými strechami, efektne modifikovanými vikiermi a prekrytím terás, ktoré fungujú ako najvýraznejší prvok návrhu. Na čistobielych fasádach sa uplatnia už len vysoké presklené otvory s hliníkovými rámami a finálny obraz ešte dopovedajú terénne úpravy.

Zlaté_schodyZlaté schody; Zdroj: ProDevelopment s.r.o.

 

Všetky byty smerujú na juh

Orientácia objektov je priaznivá, najzraniteľnejšiu severnú stranu bude ochraňovať svah a okná z väčšiny obytných miestností majú smerovať na juh. Medzi stavbou a cestou bude vyčlenená plocha pre povrchové parkovisko s 10 parkovacími miestami.

Celkovo vznikne 6 bytových jednotiek, 3 v jednom dome a každá bude situovaná na vlastnom podlaží sprístupnenom cez vonkajšie schodisko. Disponujú dvomi- až štyrmi obytnými izbami, pričom dispozičné riešenie ďalej ponúka vyhľadávanú otvorenú dennú zónu napojenú na terasu a tiež užitočné veľkorysé úložné priestory. Najväčšie byty dosiahnu cez 85 m².

 

Nadštandardné zariadenie v cene

Developer pripravil tzv. „ready to live“ nehnuteľnosť so štýlovým interiérom v cene, navrhnutým a zrealizovaným pod značkou ByBold.

Stav pri odovzdaní zahŕňa gresové dlažby, drevené parkety, interiérové a exteriérové svietidlá, ale aj vstavané nábytky ako šatníky, kuchynskú linku doplnenú BOSCH spotrebičmi, TV skrinku, umývadlovú a zrkadlovú skrinku či obklady stien, súčasť tvorí i vstavaná zostava práčky so sušičkou.

Klient si môže vybrať preferovanú farebnú paletu. 

Plánované vyhotovenie zohľadňuje zvyšujúce sa požiadavky na energetickú efektívnosť, do výbavy patrí samostatné tepelné čerpadlo, nútené vetranie s rekuperáciou a hliníkové okná s izolačným trojsklom. 

 

Výstavba prebieha

Aktivity súvisiace s výstavbou celku Zlaté schody sa rozbehli už dávnejšie. V úvode bolo pochopiteľne potrebné stabilizovať svah, pričom aktuálne prebieha výstavba samotných objektov, záver realizácie predbežne pripadá na 3Q budúceho roka. Podľa dostupných materiálov by mal pri Devínskej ceste pribudnúť architektonicky vydarený a aj v interiéri dotiahnutý rezidenčný projekt.

 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Autor
Natália Mokoš Hulmanová

Natália Mokoš Hulmanová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. V rámci magazínu sa zameriava na developerské projekty a snaží sa identifikovať a odprezentovať riešenia, ktoré by mohli poslúžiť ako pozitívne príklady pre ďalšiu výstavbu.

Diskusia

Podobné články

Pekné jasle v malom meste: Príjemný priestor pre citlivé obdobie dieťaťa

Pekné jasle v malom meste: Príjemný priestor pre citlivé obdobie dieťaťa

Predškolské zariadenia navštevujú deti vo veľmi citlivom, vnímavom období. Dôležitým, a do veľkej miery samozrejmým, kritériom je ohľaduplný, láskavý prístup pedagóga, no do popredia sa popritom dostáva aj samotná stavba, v ktorej trávia nezanedbateľné množstvo času. Kvalitné projekty jaslí či škôlok u nás, žiaľ nie sú zďaleka štandardom. V dnešnom článku si však, ako jednu z príjemných „výnimiek potvrdzujúcich pravidlo“ a zároveň možný vzor pre ...
Zaznávaná lokalita ožíva: Vzniká obytný areál s dvomi bazénmi

Zaznávaná lokalita ožíva: Vzniká obytný areál s dvomi bazénmi

Podunajské Biskupice v Bratislave sa nepýšia práve bezchybnou povesťou, no nová výstavba ich rozhodne neobchádza. Obraz mestskej časti poupravujú viaceré developerské projekty, ktoré lákajú novým bývaním na pomerne slušnej úrovni. Do miestnej ponuky s nehnuteľnosťami pridávajú Sympatia Group a LeiLa, s.r.o. súbor Laurin dvor. Klientov môže okrem pestrej zostavy bytov, a to štartovacích i rodinných, osloviť komfort neštandardne vybaveného areálu s...
Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

V pražskej štvrti Karlín bol v minulom roku dobudovaný štýlový bytový dom Iconik od Karlín Group. Jeho návrh má potenciál obstáť aj v hodnotení o pár desiatok rokov. Autori z pražského ateliéru edit! totiž hľadali námety v miestnej vývojovej ére, ktorá sa výrazne podpísala na obraze lokality. Ako inšpirácia poslúžila dnes trendy a zároveň nadčasová industriálna estetika.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon