Bývanie jedna báseň rastie v nitrianskom projekte Púpavy Hviezdoslav

Bývanie jedna báseň rastie v nitrianskom projekte Púpavy Hviezdoslav

V novovznikajúcom rezidenčnom projekte Púpavy Hviezdoslav sa napĺňa ambícia priniesť do mesta pod Zoborom bývanie pre mladé rodiny, ktoré bude mať úroveň, na akú sme boli zvyknutí len pri luxusných projektoch. A to sa týka dispozícií bytov, ich vybavenia, ale aj použitých technológií.

Záujemcovia o bývanie v širšom centre Nitry sa v projekte Púpavy Hviezdoslav môžu tešiť z priestranných bytov, väčšine s balkónom, lodžiou alebo dokonca záhradkou, veľkých francúzskych okien, ale aj modernej technológie kúrenia a chladenia, ktoré šetria prírodu aj peňaženku.  V prvej etape výstavby, ktorá sa práve dostala do predaja, je v ponuke 98 1-izbových, 2-izbových a 3-izbových bytov a všetko spomenuté je už v základnej cene bežného bytu.

Moderný a energeticky nenáročný systém kúrenia a chladenia

Na slovenskom trhu ešte stále nie je bežná kombinácia stropného chladenia a kúrenia v spojení s využívaním tepelných čerpadiel. Presne toto riešenie však využíva rezidenčný projekt Púpavy Hviezdoslav v Nitre. Ide o najkomfortnejší, ekonomicky výhodný a pre zdravie optimálny spôsob kúrenia a chladenia. Tento moderný systém stropného kúrenia a chladenia je nehlučný a v byte zabezpečí tepelnú pohodu po celý rok. Vďaka nemu je teplo alebo chlad distribuované po miestnosti rovnomerne. V porovnaní napríklad s energeticky náročnou klimatizačnou jednotkou sa nevíri žiadny prach a nevzniká nežiaduci prievan a dokonca, keďže ide o bezúdržbový systém s dlhou životnosťou, si komfort užívate bez starostí. Plusom je aj priestorová voľnosť bez obmedzení, pri ktorej z metrov štvorcových obytnej plochy neukrajujú nevzhľadné vykurovacie telesá. Pri zariaďovaní a výbere nábytku tak nie je potrebné sa prispôsobovať tomu, kde sú v byte umiestnené radiátory. Plusom tohto riešenia je aj jeho nízka energetická náročnosť, čo pri platbách za energie oceníte, navyše, ak ho máte aj v kombinácii s energeticky úsporným využívaním tepelných čerpadiel na ohrev vody.

Zdroj: púpava development

Riešenie priestoru je veľkorysé v interiéri aj exteriéri

Byty v projekte Púpavy Hviezdoslav majú rozumné a dobre zariaditeľné dispozície. Ku komfortu bývania prispieva aj fakt, že na rozdiel od mnohých podobných projektov, tu nájdete samostatnú kúpeľňu a samostatné WC vo väčšine bytov. Pri niektorých typoch bytov si našlo svoje miesto aj unikátne dispozičné riešenie,  pri ktorom je vchod do kúpeľne zo spálne, pričom samostatné WC je prístupné z chodby má aj umývadlo. Príjemná a využiteľná je aj veľkosť balkónov a loggií, ktoré tak dokonale rozširujú obytný priestor o exteriér. Aj keď sa projekt začal stavať iba v lete 2022, pocit z bývania si môžete užiť už teraz, a to vďaka prehliadke vo virtuálnej realite, ktorá je k dispozícii pre pre viac typov bytov:

3-izbový byt:  https://www.youtube.com/watch?v=4gPTMGcMOqE

2-izbový byt: https://www.youtube.com/watch?v=4dBlIOzZuww

1-zbový byt: https://www.youtube.com/watch?v=H76xjnxuM2c

Zdroj: púpava development

Ešte extra exteriérový priestor ponúkajú strešné byty s luxusnými terasami s výhľadom na Nitru alebo prízemné byty so záhradkami a predzáhradkami.  Komorný a komunitný charakter bývania vytvára nízkopodlažnosť bytových domov a spoločné exteriérové priestory s detskými ihriskami, množstvom zelene alebo komunitnými záhradami. V tomto projekte môžete rátať aj s bezproblémovým parkovaním v podzemnej garáži aj na vonkajších miestach, s bohatou občianskou vybavenosťou hneď za rohom, na skok od úplného centra mesta, no aj v dosahu prírody neďalekého lesoparku.

V predpredaji sú ceny bytov výhodnejšie

Aj keď ide o celkom nový projekt v lokalite a s jeho výstavbou sa začalo iba toto leto, stihol už vzbudiť pomerne veľký záujem verejnosti, ktorú okrem vyššie spomenutých benefitov oslovil aj výhodnými uvádzacími cenami. Výrazne nižšia cena za „byt z papiera“ sa však spája aj s ďalšími výhodami – v tejto etape výstavby si viete byt prispôsobiť svojim potrebám a svojmu vkusu ešte skôr, ako stojí. A stále máte z čoho vyberať – z niekoľkých dispozičných riešení každého typu bytu, na každom zo štyroch podlaží v každom bytovom dome, z orientácie miestností na svetové strany alebo z výhľadov, ktoré vám váš budúci byt ponúkne.  Jednoducho, teraz si pre seba môžete ukoristiť to najlepšie, čo projekt Púpavy Hviezdoslav v Nitre ponúka, za tie najvýhodnejšie ceny. 

Viac informácií a obhliadka vo virtuálnej realite na www.pupavyhviezdoslav.sk

Zdroj: púpava development

Zdroj foto: púpava development

PR článok

Diskusia

Podobné články

Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

V pražskej štvrti Karlín bol v minulom roku dobudovaný štýlový bytový dom Iconik od Karlín Group. Jeho návrh má potenciál obstáť aj v hodnotení o pár desiatok rokov. Autori z pražského ateliéru edit! totiž hľadali námety v miestnej vývojovej ére, ktorá sa výrazne podpísala na obraze lokality. Ako inšpirácia poslúžila dnes trendy a zároveň nadčasová industriálna estetika.

...
Útulný horský hotel: Objavíte v ňom miestne i recyklované materiály

Útulný horský hotel: Objavíte v ňom miestne i recyklované materiály

Tvorcovia aparthotela Lesní stráně sa veľmi príhodne zamerali na vytváranie inej, ako dobre zažitej atmosféry bežných dní. Koncept rekreačného zariadenia z portfólia spoločnosti DOMOPLAN vystavali na dobrom základe. Je ním miesto, sľubujúce dovolenkové zážitky, kľudné, obklopené prírodou a pritom uložené v blízkosti lyžiarskeho strediska. 

...
S ikonami v dohľade: V centre Bratislavy vzniká nové komfortné bývanie

S ikonami v dohľade: V centre Bratislavy vzniká nové komfortné bývanie

Náležitú podobu, hodnú svojho umiestnenia, by mala získať ďalšia dlhodobo nevyužívaná plocha situovaná v centrálnej polohe hlavného mesta. Projekt Florian Residence z portfólia Alto Real Estate bol naplánovaný v blízkosti pomerne veľkolepých stavieb. Jedným z reprezentantov je napríklad výrazný komplex Národnej banky Slovenska, priamo vedľa ktorého boli rozbehnuté stavebné práce na prvej rezidenčnej etape so 73 bytmi.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon