Novostavby, zabývané domy aj radovú zástavbu navštívime v okolí Trnavy

Novostavby, zabývané domy aj radovú zástavbu navštívime v okolí Trnavy

Bývanie v rodinnom dome prináša veľa benefitov najmä pre tých, ktorí chcú mať väčšie súkromie a priestor na relax na vlastnom pozemku. Po takejto životnej zmene túžia aj hľadajúci Alla a Gregor, ktorí sa obrátili na odborníkov z relácie Nové bývanie. Ich snom je mať štvorizbový dom v blízkosti Trnavy. Potrebujú mať doma pracovňu, preto chcú štyri izby, šikovný pozemok hlavne na relax a parkovanie. Rozpočet vyhradený na kúpu nového bývania majú 300-tisíc eur.

Podľa Martina Čapa, z kancelárie Riešime bývanie: „Je kúpa rodinného domu v istej fáze života rozumné rozhodnutie. Je dobré mať však realistickú víziu, ako bude  život vyzerať a aby to bolo aj praktické.“

V novovybudovanej, ale zabývanej časti Dolnej Krupej, Potôčky je na predaj kompletne zariadený štvorizbový bungalov, drevodom s dobrou dispozíciou. Pozemok je rožný, primerane veľký, vhodný na vybudovanie bazéna aj na parkovanie. 

Zdroj: Nové bývanie

Obec Vlčkovce, do ktorej sme sa presunuli, má pripojenie na diaľnicu, čo je veľmi výhodné pri dennom cestovaní do Trnavy. Na atypickom pozemku, ktorý bude problematický pri ďalšom využívaní, sa nachádza novostavba bungalovu dokončená v štandarde. Modernú vizualizáciu, ako sa dá dom zariadiť, im na mieru pripravil architekt Michal Skrak. 

Zdroj: Nové bývanie

V Špačinciach, ktoré sú skoro predmestím Trnavy, pôjdeme do tichej lokality. Dom je v radovej zástavbe, poschodový, štvorizbový, kompletne a vkusne zariadený. Pozemok je pomerne dlhý a zasa atypický. Parkovanie je na spoločnom pozemku pred domom.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusovou ponukou na mieru je stavba vlastného rodinného domu. Vlado Voštinár ich zobral do moderného vzorové ekologického domu. Drevodom z čisto prírodných materiálov predviedol manželom zástupca staviteľa, ktorý im vie navrhnúť dom podľa špecifikácií pozemku. Už len si nájsť a kúpiť pozemok na mieste, kde sa im páči a môžu začať stavať. 

Zdroj: Nové bývanie

Realitná rada odborníka Martina Čapa na záver je tentokrát takáto: „Keď riešime bývanie, mať nové alebo stavať podľa svojich vlastných predstáv sa javí ako najlepší nápad. Pravda je však taká, že je to často nielen lacnejšie, ale aj pohodlnejšie a bezpečnejšie, keď si vyberieme niečo zabývané.“

Ak aj vás zaujímajú novinky z oblasti nehnuteľností, nevynechajte v nedeľu podvečer Nové bývanie na JOJKe!

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon