V malých obciach v okolí Košíc objavíme zaujímavé realitné ponuky

V malých obciach v okolí Košíc objavíme zaujímavé realitné ponuky

Vlado Voštinár a jeho tím sa opäť vydali na cesty, aby našli vhodnú nehnuteľnosť do 300-tisíc euro vo vzdialenosti 20 kilometrov od Košíc. Ste zvedaví či pri tomto rozpočte zostane Liliane a jej rodinke nielen na zariadenie, ale aj na prípadné drobné úpravy? Tak to si určite nenechajte ujsť reláciu Nové bývanie v nedeľu o 17:50 na JOJke.

V obci Janovík nachádzajúcej sa medzi Prešovom a Košicami uvidíme kompletne zariadený bungalov s terasou postavený v roku 2018. Dispozične je dom vzhľadom na malú výmeru dobre navrhnutý, interiér je jednoduchý, veľkým benefitom je samostatne stojaca garáž a upravený pozemok. Nevýhodou je komplikovaná prístupová cesta. 

1

Zdroj: Nové bývanie

Na na okraji obce Bidovce je na predaj atypický štvorizbový drevodom. Bungalov sa nachádza na veľkom pozemku v blízkosti lesa. Príjemný interiér má dostatočne svetlé izby a prestrešenú terasu, ktorá slúži ako zimná záhrada. Nevýhodou je malá kúpeľňa a horší prístup na pozemok. 

2

Zdroj: Nové bývanie

Len na skok od Košíc v Nižnej Hutke je v ponuke novostavba na peknom pozemku, ale v blízkosti frekventovanej hlavnej cesty. Dispozícia bungalovu je neštandardná, ale výhodná. Disponuje dvoma toaletami. Architekt Balázs Füzék navrhol interiér na mieru pre rodinku, a tak si obe dámy hneď vedeli predstaviť, ako by mohol dom vyzerať po zariadení. Technologické vybavenie domu je na vysokej úrovni so zabudovaným tepelným čerpadlom. Cena domu je dosť vysoká, a tak by im nezostalo veľa financií na dokončovacie práce a zariadenie.

3

Zdroj: Nové bývanie

Bonusom je kompletne zrekonštruovaná viacgeneračná stavba v obci Boliarov, ktorá je od Košíc vzdialená 24 kilometrov.  Dom je trojposchodový, veľkometrážny až 300 m² a čiastočne zariadený. Každé poschodie môže byť samostatne obývateľné. Poskytuje dostatočný komfort s výhodným technologickým vybavením vrátane tepelného čerpadla, klimatizácie, záložného kotla na tuhé palivo a vírivky na peknom pozemku. Cena je priaznivá, ale pre trojčlennú rodinku je priveľký.  

4

Zdroj: Nové bývanie

Dobrá realitná rada nemôže chýbať ani v tejto relácii. Ako vždy ju má pre divákov Ján Palenčár – prezident Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska „Pri kúpe rodinného domu klientom odporúčam, aby si zvážili priestorové potreby na bývanie. Cena energií je priamo závislá od veľkosti rodinného domu a vieme, že náklad na energie tvorí veľkú časť nákladov na bývanie.“

 

PR článok

Zdroj: Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon