Rok 2016 v skratke

Rok 2016 v skratke

Aké je vaše novoročné predsavzatie v oblasti bývania? Bývať vo vlastnom už tento rok, postaviť dom či aspoň odísť od rodičov do podnájmu? Máme tu prvé dni v roku 2017 a k nim patria nielen podobné predsavzatia, ale aj obzretie sa, za rokom minulým. Realitná spoločnosť HERRYS má za sebou rok v znamení rastu. Rastu portfólia nehnuteľností a služieb, rastu počtu pobočiek, a v neposlednom rade aj nášho tímu.

Keď rovnica „spokojný maklér = spokojný klient“ funguje

Spoločnosť HERRYS tvorí dnes tím 28 profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti predaja a marketingu rezidenčných nehnuteľností.  Tím spoločnosti HERRYS sa neustále rozrastá. K centrále v Starom Meste a pobočke na Bajkalskej ulici (III Veže)  pribudlo v roku 2016 aj predajné miesto v projekte Panorama City a rozbehol sa aj proces vstupu na český trh, kde by spoločnosť chcela aktívne začať pôsobiť už v priebehu tohto roka.

„Od začiatku roka k 30. novembru 2016 predali naši makléri 499 nehnuteľností v hodnote 69 789 989 EUR. Zároveň sme tento rok oslávili 5 rokov. Za tento pomerne krátky čas sme si vytvorili silnú databázu takmer 9000 klientov a partnerov. V zmysle hesla, že dobrý obchod má priniesť ďalšie dva je pre nás spokojný klient prioritou a snažíme sa pomáhať mu aj potom ako je prenájom/predaj ukončený. Preto do portfólia našich služieb pribudol tento rok aj Rent Management – ide o komplexný servis pre majiteľov nehnuteľností určených k prenájmu. Medzi najväčšie benefity pre klienta patria kontinuálne prenajatá nehnuteľnosť ako aj zlepšená platobná disciplína nájomcov. " - hovorí Martin Bečár, partner realitnej kancelárie HERRYS.  

„Nie je umenie projekt predávať, ale ho vypredať

Na realitný trh v roku 2016 pribudlo rekordné množstvo projektov príp. ich nových fáz. Ľahšie dostupné hypotekárne úvery a nižšie úrokové sadzby spôsobili zvýšenie dopytu po nehnuteľnostiach. „Zvýšený záujem o novostavby sme zaznamenali pri každom z projektov. No za spomenutie určite stojí projekt Hájpark. Dopyt po ňom bol tak veľký, že klienti nás aj dva mesiace po predaji posledného bytu dopytovali o uvoľnené byty a chceli informácie ohľadom tretej etapy, ktorá už nie je plánovaná v tomto projekte“ – hovorí Marianna Fuksová, projektová manažérka spoločnosti HERRYS a dodáva: „Pri samotnom predaji projektov sú dôležité dve fázy – prvá, keď je projekt uvedený na trh a druhá keď sa kolauduje. Ak je projekt dobre nastavený, atraktívny pre klienta, podarí sa ho vypredať aj pred samotnou kolaudáciou – takýmto projektom je Nobelova 1, ktorú sme vypredali krátko pred Vianocami. V druhej fáze je posledných 6 bytov a pre tých, ktorí sa zatiaľ nerozhodli je tu ešte Nobelova 3, v ktorej je 50% voľných bytov. Rovnako vypredaná, už pred Vianocami a samotnou kolaudáciou, je aj prvá fáza projektu Nový Ružinov, kde kolaudácia prebehne na jar 2017 a v druhej fáze ostáva už len 12 bytov.“

 

Vypredaný projekt Hájpark, Zdroj: HERRYS

 Rok 2016 v skratke

Projekt Nový Ružinov, Zdroj: HERRYS

Rok 2016 v skratke

Nobelova I, II, III, Zdroj: HERRYS

Keď si usilovný počas roka, odmena ťa neminie...

December nám už priniesol len dobré správy v podobe ocenení nášho celoročného úsilia. Počas slávnostného odovzdávania prestížnych cien CIJ Awards Slovakia 2016 sme získali už po piatykrát ocenenie, tentokrát v  novej kategórií LOCAL POWER BROKER TEAM OF THE YEAR (Najlepší miestny obchodný tím roka). Koncom mesiaca nás potešil predvianočný darček v podobe vypredaných prvých etáp projektov Nový Ružinov a Nobelova 1.

„Preto by sme aj touto cestou radi poďakovali všetkým našim partnerom a klientom za prejavenú dôveru v roku 2016. Osobité poďakovanie patrí najmä naším kolegom, ktorí svoju prácu vykonávajú veľmi poctivo, svedomito a so srdcom. Je pred nami nový rok, plný výziev a my vám želáme, aby vaše predsavzatia o bývaní boli naplnené, radi vám s tým pomôžeme“  hovorí Filip Žoldák, partner spoločnosti  HERRYS.

Rok 2016 v skratkeZdroj: HERRYS

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon