Jedinečná fontána v rezidenciách Grand Koliba bude najvyššie položená v meste Bratislava

Jedinečná fontána v rezidenciách Grand Koliba bude najvyššie položená v meste Bratislava

Na Kolibe vzniká najvyššie položený rezidenčný projekt Grand Koliba rezidencie, ktorý bude disponovať niekoľkými prvenstvami.

Obyvatelia sa môžu tešiť na bezpečné a prestížne bývanie v súkromí na pozemku s rozlohou 25 tisíc m2. Exkluzivitu projektu dotvorí synergia lokality Koliba spoločne s najmodernejšími technológiami. Park, oddychová zóna s rozlohou 13 tisíc m2 a s panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Dominantou parku bude originálna bronzová fontána, ktorá má ambíciu stať sa novým symbolom mesta.

Adresa na Kolibe je známkou prestíže. Adresa v rezidenciách Grand Koliba bude navyše symbolom bezpečnosti, modernej funkčnosti a exkluzivity. Ide o najvyššie položenú novostavbu v lokalite Koliba, ktorá ponúkne 181 bytov v štyroch nízkopodlažných bytových domoch. Ich majiteľom zaručí nielen blízkosť prírody či centra mesta, ale ponúkne i panoramatické výhľady na Malé Karpaty a Bratislavu.

Jedinečná fontána v rezidenciách Grand Koliba bude najvyššie položená v meste BratislavaZdroj: Grand Koliba

Obyvatelia Grand Koliba sú na prvom mieste. 

Väčšiu časť pozemku Grand Koliba rezidencie bude tvoriť privátny park s vlastnou fontánou. Zelená plocha na takmer 13 tisíc m2 je jedinečná a výrazne odlišuje projekt od tých, ktoré sú dnes na trhu. V parku budú mať obyvatelia rezidencií relaxačnú terasu s ležadlami, oddychové trávnaté zóny, detské ihriská a športovisko. Ďalším benefitom v rámci rezidencií bude sadová úprava, chodníky s moderným mobiliárom a verejné osvetlenie s dômyselným systémom bez svetelného smogu.

„Najvyššie položená otvorená vodná plocha v Bratislave s fontánou v tvare nadrozmernej žaby sa stane srdcom i symbolom rezidencií Grand Koliba, ktorú budú môcť počas horúcich letných dní využívať obyvatelia a ich návštevy. Náladové osvetlenie fontány dotvorí ideálnu atmosféru pre večerné prechádzky. V areáli bude k dispozícii 70 lavičiek a ležadiel, z ktorých vás ani jedno neukráti o nádherný výhľad na mesto a Malé Karpaty,“ doplnil Michal Mrník, zástupca investora Grand Koliba.

Jedinečná fontána v rezidenciách Grand Koliba bude najvyššie položená v meste BratislavaZdroj: Grand Koliba

Žaba je mnohovýznamovým symbolom

Už v starovekom Egypte žaba symbolizovala nový život, hojnosť a šťastie. V kombinácii s vodou vytvorí synergiu, ktorá udržuje jasnú myseľ a regeneráciu nového života. Autorom bronzovej fontány v podobe žaby je uznávaný slovenský sochár Mgr. arch. Martin Pala.

Komfortné bývanie s výhodnými cenami

V rezidenciách Grand Koliba je veľkou devízou priestor v bytoch a aj v celom areáli. Ponuka bytov s výmerami od 60 m2 po vyše 150 m2, sa od začiatku predpredaja v júli 2016 stretla s veľkým záujmom klientov. Za pol roka sa predalo vyše 60 % bytov.

„Obchodná politika a financovanie sú veľmi výhodné. Aktuálne ponukové ceny vrátane DPH začínajú na 154 900 € u 2 a 2,5-izb. bytov a 214 900 € u 3 a 3,5-izb. bytov. Ceny 4 a 4,5-izb. bytov sa pohybujú od 264 900 €. Pre lokalitu Koliby sú ceny viac než zaujímavé. Navyše, iba pri kúpe vysnívaného bývania v Grand Koliba môžu záujemcovia získať špeciálne zvýhodnené podmienky prostredníctvom hypoték s garanciou výšky úveru až do 100 % z ceny bytu a s úrokom o 0,2 % nižším, ako by kupujúci získal v inom projekte. Ponukové ceny bytov a maximálne výhodnú ponuku hypoúveru môžu záujemcovia využiť len do 28. 2. 2017,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

Moderné technológie – jednoduchšie bývanie

Komfort obyvateľov rezidencií zabezpečia inovatívne technologické riešenia a prvotriedne vybavenie. Napríklad všetky byty počítajú so stropným chladením a kúrením v kombinácii s podlahovým kúrením. Veľkoplošné hliníkové okná byty presvetlia a dodajú im energiu.

Jedinečná fontána v rezidenciách Grand Koliba bude najvyššie položená v meste BratislavaZdroj: Grand Koliba

Predaj bytov zastrešuje výhradný predajca projektu, maklérska kancelária PonukaByvania.sk. Rezidencie Grand Koliba, ako prvý developerský projekt na Slovensku, obchodníci klientom predstavujú pomocou najmodernejšej interaktívnej virtuálnej reality s technológiou real-time. Záujemcovia sa tak môžu pohybovať v rámci vymodelovaného bytu a celého areálu, ktoré zodpovedajú reálnym architektonickým návrhom.

Do bytu sa dostanete suchou nohou

Dostatočný počet parkovacích státí v suteréne bytových domov ponúkne obyvateľom pohodlie za každého počasia. Samozrejmosťou v rámci bezpečnosti bude moderný systém video vrátnika.

Ďalšou devízou rezidencií Grand Koliba je bezproblémové napojenie na mestskú hromadnú dopravu. Do centra mesta sa obyvatelia dostanú za 2 minúty, a to vďaka vybudovaným prístupovým cestám. Cez Sliačsku ulicu s napojením na Račiansku ulicu, Pioniersku alebo Podkolibskú.

Jedinečná fontána v rezidenciách Grand Koliba bude najvyššie položená v meste BratislavaZdroj: Grand Koliba

Výstavba rezidencií Grand Koliba na Tupého ulici na Kolibe oficiálne odštartovala na konci minulého roka. Generálnym zhotoviteľom projektu je spoločnosť PSJ Hydrotranzit, a.s. Odhadovaný termín výstavby a okolia rezidencií je 22 mesiacov.

Podrobné informácie o projekte nájdete na www.grandkoliba.sk a Youtube.

Grand Koliba - Exteriér - YouTube

Grand Koliba - Budova A - YouTube

Grand Koliba - Interiér bytu - YouTube

Zdroj: Grand Koliba

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon