Stavte na stabilný dom s pevnými základmi

Stavte na stabilný dom s pevnými základmi

Pri inzerovaní nehnuteľnosti je rozumné staviť na silu portálu. Čím pevnejšie základy má, tým je sprostredkovanie predaja rýchlejšie a spokojnosť zákazníkov vyššia.

Sila a stabilita portálov nie je nemerateľný pojem. Spočíva vo vysokej návštevnosti a vysokom počte užívateľov. Najstabilnejším domom s pevnými základmi je Sieť Nehnuteľnosti.sk, do ktorého patria najväčší hráči na slovenskom inzerentnom trhu, Nehnuteľnosti.sk, Topreality.sk či Reality.sk, podporené ďalšími webmi ako Bazar.sk, Novostavby.sk, Byty.sk či Chaty.sk.

Keď sa povie inzercia nehnuteľností, mnohým napadne ako prvý portál Nehnuteľnosti.sk. Niet sa čomu čudovať. V návštevnosti až desaťnásobne prevyšuje najsilnejšieho konkurenta v tomto segmente. Roky budovania značky a nadštandardná starostlivosť o klientov, napríklad v podobe doplnkových služieb, priniesla svoje ovocie a urobila z portálu Nehnuteľnosti.sk bezkonkurenčne najnavštevovanejší realitný web na Slovensku.

Sieť Nehnuteľnosti.sk dopĺňajú ďalšie zvučné mená:

Čísla hovoria samy za seba

Každý z nich má špecifického zákazníka. Spolu však tvoria komplexnú sieť, ktorá na našom trhu v súčasnosti nemá porovnateľnú konkurenciu. V konečnom dôsledku je tak Sieť Nehnuteľnosti.sk tou správnou voľbou pri inzerovaní realít.

Zdroj dát: AIMmonitor - IAB Slovakia, SimilarWeb, Google Analytics

Zdroj (text+grafika): Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Nenápadná dostavba školy: No interiéry komponované s citom umelca

Nenápadná dostavba školy: No interiéry komponované s citom umelca

Projekt uvádzaný v dnešnom článku možno považovať za zaujímavý hneď z dvoch hľadísk. Na jednej strane prispieva k riešeniu dnes častého problému rýchlo rastúcich satelitných obcí, a teda nedostatočnej kapacite miestnych školských zariadení, pozornosť však priťahuje i vizuálnou stránkou. Vďaka estetickej úrovni spracovania v rámci tohto typologického druhu zatiaľ na Slovensku pomerne vyniká. 

...
Ľahšia cesta k bytu: Developer oživuje staronový spôsob financovania

Ľahšia cesta k bytu: Developer oživuje staronový spôsob financovania

YIT Slovakia predstavilo pilotný projekt zacielený na zlepšenie dostupnosti bývania. Na byty si budú môcť siahnuť aj skupiny obyvateľov, ktoré by aktuálne hypotekárny úver získali len s obtiažami, prípadne vôbec. Nejde pritom o neznámy koncept. Oživuje sa staronové družstevné bývanie, v zahraničí bežné no u nás zafixované skôr v negatívnych súvislostiach.

...
Pekné jasle v malom meste: Príjemný priestor pre citlivé obdobie dieťaťa

Pekné jasle v malom meste: Príjemný priestor pre citlivé obdobie dieťaťa

Predškolské zariadenia navštevujú deti vo veľmi citlivom, vnímavom období. Dôležitým, a do veľkej miery samozrejmým, kritériom je ohľaduplný, láskavý prístup pedagóga, no do popredia sa popritom dostáva aj samotná stavba, v ktorej trávia nezanedbateľné množstvo času. Kvalitné projekty jaslí či škôlok u nás, žiaľ nie sú zďaleka štandardom. V dnešnom článku si však, ako jednu z príjemných „výnimiek potvrdzujúcich pravidlo“ a zároveň možný vzor pre ...
Zaznávaná lokalita ožíva: Vzniká obytný areál s dvomi bazénmi

Zaznávaná lokalita ožíva: Vzniká obytný areál s dvomi bazénmi

Podunajské Biskupice v Bratislave sa nepýšia práve bezchybnou povesťou, no nová výstavba ich rozhodne neobchádza. Obraz mestskej časti poupravujú viaceré developerské projekty, ktoré lákajú novým bývaním na pomerne slušnej úrovni. Do miestnej ponuky s nehnuteľnosťami pridávajú Sympatia Group a LeiLa, s.r.o. súbor Laurin dvor. Klientov môže okrem pestrej zostavy bytov, a to štartovacích i rodinných, osloviť komfort neštandardne vybaveného areálu s...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon