Bývalý byt Mariana Kočnera v komplexe Bonaparte je na predaj za 4,3 milióna eur

Bývalý byt Mariana Kočnera v komplexe Bonaparte je na predaj za 4,3 milióna eur

Má dve podlažia, terasu s plochou 150 m2 a panoramatické výhľady na všetky dominanty Bratislavy. Luxusný veľkometrážny penthouse na Hradnom kopci už druhýkrát mení majiteľa.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Exkluzívny penthouse na predaj je jedným zo štvorice bytov na najvyšších poschodiach komplexu Bonaparte na Radvanskej ulici nad Bratislavským hradom. Po kolaudácii stavby ho vlastnil Marian Kočner, presnejšie jeho firma, ale nikdy v ňom nebýval. Podľa portálu aktuality.sk ho v roku 2017 predal ako hrubú stavbu novému vlastníkovi a ten si ho musel dokončiť. Na tom istom poschodí leží aj často medializovaný bývalý byt Ladislava Bašternáka, ktorý prenajímal predsedovi strany Smer Robertovi Ficovi.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Terajším majiteľom penthousu je bývalý člen vedenia Prvej stavebnej sporiteľne Erich Feix. Užíval si ho tri a pol roka, musel však doňho veľa investovať. Objekt, v ktorom dovtedy nikto nebýval, vraj bolo treba najprv prerobiť na holobyt. Ako povedal Feix pre aktuality.sk, Kočner nechával byt prázdny preto, lebo nepatril medzi jeho priority. Nemal záujem v ňom bývať, podľa neho byt získal v rámci vyrovnania s developerom komplexu Bonaparte, firmou Real Forum Invest. Erich Feix v súčasnosti, po odvolaní z pozície člena predstavenstva PSS, plánuje odchod do Nemecka a byt predáva za 4,29 milióna eur.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Nehnuteľnosť s úžitkovou plochou 489 metrov štvorcových a balkónmi a terasami s výmerou 150 m2 ponúka „5 a viac izieb“ a rozprestiera sa na 5. poschodí, presnejšie na dvoch najvyšších poschodiach bytového domu Bonaparte. Ponúka vysoký technologický štandard - hliníkové okná s izolačným trojsklom, podlahové vykurovanie s vlastným plynovým kotlom, vetranie s rekuperáciou vzduchu, klimatizáciu, mramorové podlahy a predprípravu na krb.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

K službám v objekte patrí centrálna recepcia 12/7, strážna služba a je možné získať dve dvojgaráže so štyrmi nadštandardnými parkovacími miestami za 200.000 €.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Nie je nám celkom jasné, v ktorom období sa pripravovali fotky v ponuke, ale vzhľadom na luxusnú triedu nehnuteľnosti a požadovanú sumu sa podľa nás mohli ich autori trochu viac pohrať s úpravou interiéru a urobiť jej aspoň minimálny home staging...

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, aktuality.sk

Zdroj foto: Nehnuteľnosti.sk

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Výber bytov na prenájom je v tomto období veľmi pestrý, každý nájomník však má iné požiadavky. Vybrali sme desať tých naozaj najkrajších a kompletne zariadených pre každého z vás. A navyše s výborným pomerom kvalita/cena. Do oka nám padli nielen bratislavské, ale aj byty z Nitry, Trnavy a Košíc.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon