Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Výber bytov na prenájom je v tomto období veľmi pestrý, každý nájomník však má iné požiadavky. Vybrali sme desať tých naozaj najkrajších a kompletne zariadených pre každého z vás. A navyše s výborným pomerom kvalita/cena. Do oka nám padli nielen bratislavské, ale aj byty z Nitry, Trnavy a Košíc.

Pre mladú dvojicu

2-izbový byt v City Parku Ružinov – 500 €/mes.

Moderný byt v novostavbe s dizajnovým zariadením a veľkou lodžiou na 18. poschodí poskytne mladému páru všetko potrebné. Je vybavený vstavanou skriňou, klimatizáciou, umývačkou riadu, indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou, digestorom, mikrovlnkou i chladničkou s mrazničkou. Navyše je v atraktívnej lokalite so skvelým výhľadom a kompletnou občianskou vybavenosťou.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Vkusné študentské bývanie

1-izbový byt v Novom Ružinove s parkovacím miestom – 340 €/mes.

Bytík s plochou 28 m2 sa nachádza v novostavbe Nový Ružinov na 2 poschodí s výťahom. Prenajíma sa zariadený s parkovacím miestom pred domom. Študentov poteší vybavená kuchyňa (sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra) s jedálenským stolom, chladnička, rozťahovacia sedačka, práčka v kúpeľni a loggia. V blízkom okolí je hrádza pri Dunaji, neďaleká cyklotrasa do Ružinova, zástavky MHD a potraviny Delia.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Pre štyroch spolužiakov

Byt s dvomi nepriechodnými izbami na Košickej – 590 €/mes.

2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii je ideálny pre štyroch spolubývajúcich. Vo dvoch  samostatných izbách je dostatok miesta pre postele i písacie stoly. Ponúka plastové okná s protihlukovým trojsklom, klimatizáciu, žalúzie, dlažba, novú kuchynskú linku s chladničkou, mrazničkou a práčkou, vstavanú skriňu na chodbe a voľné parkovanie vo dvore bytového domu.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Pre mladú rodinku

2-izbový byt s veľkou kuchyňou - 550 €/mes.

Tento byt je zariadený s mimoriadnym citom pre dizajn a tak efektívne, že na ploche 55 m2 je dosť miesta aj pre malé dieťa. Leží neďaleko Kukoreliho parku plného zelene, OC Centrál a v pešej dostupnosti od AS Nivy, jeho veľkou výhodou je komfortné parkovanie pri dome. V čerstvo vynovenom byte je samostatná veľká kuchyňa, nábytok z dubového dreva, účelné odkladacie priestory, kvalitné matrace, všade mäkké textílie z vlny a bavlny. Kuchynská linka má plynový sporák s digestorom a rúrou na pečenie, k dispozícii sú kuchynské potreby a riady IKEA aj potrebná elektronika na prípravu jedál a nápojov.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Pre väčšiu rodinu

Priestranný 3-izbový byt na Saratovskej – 650 €/mes.

Pekný byt v novostavbe v Dúbravke má úžitkovú plochu až 98 m2 a dva balkóny spolu 10 m2. Parkovanie pre jedno auto je v suteréne bytového domu. Byt má dve samostatné nepriechodné izby a obývačku prepojenú s kuchyňou. Ponúka plastové okná so žalúziami, kuchynskú linku so spotrebičmi, umývačku riadu, chladničku, kúpeľňu s vaňou a práčkou, bezpečnostné vchodové dvere a vstavanú skriňu.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Luxusný prenájom s výhľadom na Dunaj

Nadštandardný 2-izbový byt v Panorama City – 1 100 €/mes.

Tento luxusný byt s plochou 60 m2 na 19. poschodí s výťahom v novostavbe na Landererovej je komfortne zariadený. Kuchyňa je vybavená vstavanými elektrospotrebičmi a k dispozícii je lodžia vo veľkosti 5,88 m2 s nádherným výhľadom. Byt je klimatizovaný a prislúcha k nemu parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Chuťovka z Trnavy

Vkusný zariadený byt v Arborii – 600 €/mes.

Atraktívny 2-izbový byt sa nachádza vo veľmi žiadanom novom komplexe Arboria, ktorý je známy vysokým štandardom, atraktívnou architektúrou a centrálnou polohou. Na ploche 58 m2 nájdete oku lahodiaci dizajn, veľkú loggiu i vlastný parking v garáži. Ponúka dostatok úložného priestoru vo walk-in šatníku, vstavanej skrini i v pivnici, Smart televízor vyššieho štandardu, kompletne vybavenú kuchyňu i pračku.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Originálne bývanie pod Zoborom

Nadštandardný 3-izbový byt – 1 000 €/mes.

V prestížnej nitrianskej štvrti sa nachádza tento podkrovný byt s veľkorysou plochou 150 m2 a s parkovaním. Má dve samostatné spálne, veľkú kúpeľňu so sprchovacím kútom a vaňou a priestrannú obývačku spojenú s jedálňou a kuchyňou s jedinečným barovým pultom. Z tohto priestoru je prístup na krytú terasu o výmere 15 m2, z ktorej je nádherný výhľad na Nitriansky hrad a mesto. Byt je kompletne zariadený nábytkom, všetkými spotrebičmi a internetom.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Nový byt s atmosférou

3-izbový byt v novostavbe v Nitre – 600 €/mes.

Byt s plochou 75 m2 leží v novostavbe kolaudovanej v 2020 na Pivovarskej ulici. Má pôsobivý moderný dizajn a je kompletne zariadený novým nábytkom, nová kuchynská linka ma zabudované spotrebiče - umývačku riadu, elektrickú rúru, indukčnú varnú dosku a chladničku s mrazničkou. Ku komfortu prispieva elektrické podlahové vyhrievanie, samostatný šatník a TV a Hifi Bluetooth veža.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Penthouse v centre Košíc

2-izbový byt s panoramatickými výhľadmi – 650 €

Tento viacúrovňový byt s plochou 61 m2 nám úplne vyrazil dych. O tom, že je zariadený úplne dokonale, sa môžete presvedčiť virtuálnou prehliadkou(https://my.matterport.com/show/?m=sF1HpPhhtd8). Nedávno bol kompletne zrekonštruovaný a jeho zariadenia pozostáva z kompletne vybavenej kuchyne: linka na mieru, elektrická varná doska, rúra, mikrovlnka, umývačka riadu. Obrovským bonusom je balkón, z ktorého sú nádherné panoramatické výhľady. Byt je vhodný aj pre študentov veterinárnej fakulty alebo Technickej univerzity, keďže sa nachádza v ich blízkosti. Blízko sa nachádzajú aj obchody, banky, reštaurácie a MHD.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: Nehnuteľnosti.sk

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon