Šťastná sedmička pre rýchly a pohodlný predaj vašej nehnuteľnosti

Šťastná sedmička pre rýchly a pohodlný predaj vašej nehnuteľnosti

Vďaka spoľahlivému partnerovi môžete bez obáv a nesprávnych rozhodnutí prejsť cez významné životné udalosti, ako je predaj alebo kúpa nehnuteľnosti.

Na portáli Nehnuteľnosti.sk mesačne obslúžime viac ako 650 000 používateľov a disponujeme ponukou viac ako 80 000 nehnuteľností, čo nás robí silnou oporou pri predaji nehnuteľností. Preto sme pripravili kampaň s cieľom uistiť vás, že pri predaji či kúpe nehnuteľností nie ste na všetko sami a že správne vyplnený inzerát je kľúčom k úspešnej transakcii. Prečítajte si 7 užitočných tipov, ktoré vám pomôžu efektívne predať vašu nehnuteľnosť.

1. Venujte pozornosť parametrom a textu

Na to, aby ste dobre a rýchlo predali nehnuteľnosť, potrebujete zaujať čo najširší okruh potenciálnych zákazníkov. Úspešný inzerát by mal mať preto pútavý nadpis, dobre a podrobne vyplnené parametre a presvedčivý text. Inzerát, ktorý sa odlišuje od ostatných, môže pomôcť nehnuteľnosť predať rýchlejšie a za vyššiu cenu. Pri tvorbe inzerátu na predaj nehnuteľnosti by ste mali zohľadniť potreby a želania potenciálnych kupujúcich a ukázať, čím je nehnuteľnosť výnimočná a lákavá. 

Zdroj: Canva.com

2. Stanovte dobre cenu

Dobre stanovená cena je veľmi dôležitým faktorom pri inzerovaní vašej nehnuteľnosti. Ak bude príliš vysoká, je veľmi pravdepodobné, že sa vám nehnuteľnosť nepodarí rýchlo predať, ak príliš nízka, zbytočne prerobíte. Pokiaľ sa rozhodnete v inzeráte cenu neuviesť, je veľmi pravdepodobné, že sa ochudobníte o dobré pozície vo vyhľadávaní pri tých záujemcoch, ktorí filtrujú ponuku podľa ceny. Ak si so správnym stanovením ceny neviete dať rady, vyskúšajte naše Ocenenie nehnuteľností.

3. Dajte si záležať na fotografiách

Fotka povie viac ako tisíc slov. Preto by ste si pri predaji nehnuteľnosti mali dať záležať na jej vizuálnej prezentácii. Odstráňte nepotrebné predmety z miestnosti, dôkladne ju upracte, foťte na šírku a pri dobrom svetle. Ak chcete posunúť vizuálnu prezentáciu ešte o level vyššie, využite pravidlá homestagingu.

Zdroj: Canva.com

4. Vyskúšajte 3D vizualizáciu

Ak existuje niečo extra, čo potenciálneho kupujúceho zaručene zaujme, tak sú to videoobhliadky a 3D vizualizácie. Záujemcovia vďaka tomu získajú realistickejší pocit z ponúkanej nehnuteľnosti. Pri domoch sú obľúbené dronové zábery, ktoré zobrazujú exteriéry, ako aj zasadenie domu v lokalite. 

5. Nepodceňte obhliadku nehnuteľnosti

Pridaním ponuky na portál to samozrejme nekončí. Dobrý dojem z inzerátu ste urobili, veľmi však záleží na prvom dojme zo samotnej nehnuteľnosti. Dajte si preto obzvlášť záležať na obhliadke. Potenciálni kupujúci si totiž urobia názor v priebehu niekoľkých sekúnd po tom, ako vstúpia do dverí. Je nevyhnutné zabezpečiť, aby bol váš dom či byt prezentovaný v čo najlepšom svetle. Čisté upratané priestory vytvoria pozitívny prvý dojem a pomôžu záujemcom predstaviť si, ako v ňom žijú.

Zdroj: Canva.com

6. Využite vyšší inzertný balík

V predaji nehnuteľnosti platí, že čím viac ľudí zaujmete, tým máte vyššiu šancu na rýchly a pohodlný predaj. Okrem štandardného balíčka Basic máte k dispozícii ďalšie 2 balíky, ktoré vám pomôžu dostať vašu ponuku na popredné pozície a tak zaujať omnoho väčšie množstvo používateľov. Preto zvážte pri výbere balíka každú možnosť v našej ponuke.

7. Obráťte sa na profesionálov

Ak sa vám predsalen nedarí nehnuteľnosť predať, nezúfajte. Pomôcť vám môžu skúsení profesionáli, ktorí vám poskytnú svoje znalosti a odbornosť pri predaji vašej nehnuteľnosti.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon