Všetky články

Vidiecke bývanie budúcnosti na dánsky spôsob

Vidiecke bývanie budúcnosti na dánsky spôsob

Hľadanie riešení, ktoré majú v blízkej budúcnosti priniesť čo najzdravšie, najšetrnejšie a najpohodlnejšie bývanie, pokračuje. Ďalším zaujímavým projektom sa doň zapojilo aj Dánsko. Práve v severskej krajine vyrastie experimentálna obytná štvrť, ktorá má byť ukážkou toho, ako by mohlo vyzerať vidiecke bývanie budúcnosti.

...

Nové centrum Bratislavy prináša nové zážitky

Nové centrum Bratislavy prináša nové zážitky

V mestskej zástavbe organizovanej do blokov zvyčajne existujú dva svety. „Uličný“ so svojimi rýchlymi vzruchmi a ten druhý, ktorý zostáva poväčšinou skrytý a vyplnený pohodou čaká v sviežich zelených dvoroch. Odlišné podmienky prináša výstavba na východe starého centra Bratislavy, na území prezývanom tiež „Nové centrum“, či bratislavský „downtown“, kde postupne pribúdajú vežiaky.

...

Vývoj ceny pozemkov v SR za 1. polrok 2021

Vývoj ceny pozemkov v SR za 1. polrok 2021

Pozemky tvoria neodmysliteľnú súčasť realitného trhu. Od ich cien sa odvíja aj situácia okolo ďalších nehnuteľností. Najväčší vplyv na priebežný vývoj hodnoty bytov a domov majú stavebné parcely, po ktorých je dlhodobo najvyšší dopyt. Do vývoja priemernej ceny všetkých pozemkov však prehovára aj hodnota záhrad, ornej pôdy či lesov a lúk.

...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon