Všetky články

V USA chystajú výstavbu revolučných ekologických cintorínov

V USA chystajú výstavbu revolučných ekologických cintorínov

Ekológia si postupne nachádza miesto aj vo sférach, kde sme sa s ňou doteraz nestýkali, alebo stýkali len vo veľmi malej miere. Po najnovšom má hrať významnú úlohu aj pri pochovávaní ľudí. V USA totiž odhalili projekt revolučného cintorína, ktorý neponúkne iba novú alternatívu pochovávania, ale zároveň má brať ohľad na životné prostredie.

...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Aupark Tower predĺžil zmluvu so spoločnosťou ESET

Aupark Tower predĺžil zmluvu so spoločnosťou ESET

ESET a WOOD & Company Real Estate sa dohodli na predĺžení nájomnej zmluvy v Aupark Tower. Prestížna administratívna adresa v Bratislava tak získala významného partnera na niekoľko ďalších rokov. Predĺženie nájomného vzťahu je jednou z najväčších lízingových transakcií roku 2019.

...

Najkrajšie firemné jedálne sveta

Najkrajšie firemné jedálne sveta

Dnes už na Slovensku nájdeme mnoho pekných firemných jedální, dizajnovými kreslami a kvalitným kávovým kútikom sa môže pochváliť každý druhý startup, stále sa však máme čo učiť. Niektorí zamestnávatelia vo svete ponúkajú svojim zamestnancom jedálne, ktoré sa dajú zhodnotiť jedným slovom – „waw!“ V USA ich nazývajú kafetérie, v Európe kantíny, jedno však majú spoločné – spájajú moderný dizajn, komfort a dokonalé služby. Pozrite si 8 jedální, ktoré...

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon