Všetky články

Okolie panelových sídlisk ožíva

Okolie panelových sídlisk ožíva

V predchádzajúcom článku sme ukázali, že atraktívnejšie riešenie verejných priestorov v okolí rezidenčných novostavieb už prestáva byť výnimkou. Čoraz častejšie sa však stretávame s investíciami súvisiacimi s nápravou obrazu vonkajšieho prostredia v okolí starších obytných súborov.

...

10 miest, ktoré zachytili navždy slávni maliari na obrazoch

10 miest, ktoré zachytili navždy slávni maliari na obrazoch

Na slávne obrazy sa chodia tisícky návštevníkov pozerať do galérií, pritom niektoré z nich by si mohli pozrieť aj v skutočnej realite. Určiť presný objekt diela je však často veľmi komplikované. Je ich pomerne málo a po nástupe kubizmu pred 1. svetovou vojnou začalo umenie smerovať k abstrakcii a tak je rozoznať skutočné miesto z obrazu veľmi ťažké. Pri týchto desiatich maľbách však nie je pochýb, domčeky, kostoly a mosty sa tak navždy zapísali d...

Pozdĺž Račianskej pribúdajú príjemné vnútrobloky

Pozdĺž Račianskej pribúdajú príjemné vnútrobloky

Okolie obytných súborov zostávalo častokrát ignorované. Dnes sa tomuto prechodovému stupňu medzi verejným a súkromným priestorom našťastie venuje už väčšia pozornosť. Rozpoznáva sa jeho význam pre kvalitu každodenného žitia, a tak sa aj pri súčasných novostavbách začínajú objavovať mnohé príjemné riešenia.

...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon