Všetky články

Najväčšia jadrová elektráreň na svete

Najväčšia jadrová elektráreň na svete

Novembrový klimatický summit v Glasgowe opäť oživil horlivé debaty o (ne)výhodnosti jednotlivých zdrojov energie. Jednou z hlavných tém boli aj jadrové elektrárne, ktoré sú naďalej rozporuplnou témou. Kým zástancovia jadra poukazujú na čistotu tejto energie, jeho odporcovia používajú ako odstrašujúci príklad problémy pri prevádzke niektorých atómových blokov. Tým sa nevyhla ani najväčšia jadrová elektráreň, aká bola doposiaľ vybudovaná a spojazdn...

Sympatická radovka na martinskom sídlisku s dostatkom súkromia

Sympatická radovka na martinskom sídlisku s dostatkom súkromia

Spomedzi rôznych foriem rezidenčných nehnuteľností sa k tým najžiadanejším zaraďujú samostatne stojace rodinné domy. Pre mestá sa však vzhľadom na mnohé aktuálne problémy javí ako výhodnejšia radová organizácia objektov. Zastavané územie dosahuje väčšiu hustotu a pôda i súvisiaca infraštruktúra sa využívajú hospodárnejšie, pričom paradoxne, v porovnaní s voľne umiestnenými stavbami, prinášajú častokrát lepšiu úroveň súkromia.

...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Rodinné bývanie „na kopci“ nad Banskou Bystricou

Rodinné bývanie „na kopci“ nad Banskou Bystricou

Ako sme si niekoľkokrát ukázali na príklade bratislavských realizácií umiestnených na Kolibe či v lokalite Vtáčnik, bývanie takpovediac „na kopci“ býva považované za atraktívne. Z vyššej nadmorskej výšky, súvisiacich panoramatických výhľadov a tiež blízkosti centra čerpá i projekt Graniar, v Banskej Bystrici ho buduje spoločnosť TECHNOTRADE INVEST spol. s.r.o..

...

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon